0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
Keramički remen za sat 18mm 20mm 22mm za Seiko leptir kopča za remen ručni remen i narukvica crna bijela srebrna + medusobno bar + alat

Keramički remen za sat 18mm 20mm 22mm za Seiko leptir kopča za remen ručni remen i narukvica crna bijela srebrna + medusobno bar + alat

HRK 143.94
U trgovini

Roba


Specifičnosti Robe :
- Materijal Remena : Keramika
- Vrsta Spojnica : Leptir Kopča
- Širina trake (mm) : 18 20 22
- Boja Remena : Rose Gold Crna, Crna, Rose Gold, Bijelo
- Veličina : Podesiva
- Lik : s kopčom leptir, nikada ne падайте i ne skrivati svoje kopča ispod sebe
Paket uključuje : 1 x remen za sat, 1 x modernizirana alat za uklanjanje linkova, 4 x opruga za uzemljenje
- Kompatibilan sa : za Seiko pravo lice (Premier / Sportula / Lukia / mehanički / Sunčano / Seiko 5 / kronograf / Superior / Presage / kinetička / muški / ženski / muški i tako dalje)
ROSE GOLD CRNA
CRNA
ROSE GOLD
BIJELA
Kako se koristi alat za sat :
1. da biste uklonili vezu : molim vas, zategnite smjeru kazaljke na satu dok se prostor neće biti dovoljan za polaganje trake (koristeći suprotnom smjeru), usmjerite na "rupu" na karika i lagano zategnite u smjeru kazaljke na satu, onda oprugom biti vrlo lako uvučen. Ako ne možete izvaditi, molimo koristite alate poput kliješta, da bi ga.
2.da se stavi link : molimo, umetnite šipku s navojem u otvor linkovi na jednom kraju(obratite pozornost na smjer), postavite link dovoljno blizu da pin mogao ući u rupu na drugom kraju, i lagano "izgurati" na pin prednji dio alat za uklanjanje linkova ili vijka, dok igla ne postane ravna.
Napomene :
- U stražnjem dijelu alat za brisanje veze ima rezervni vozač. Ako jedan slomljen, samo ga izvadi i pomoću alata kao što su kliješta, i stavite novi.

Značajke proizvoda

Širina Trake:
18mm, 20mm, 22mm
Tip Elementa:
Uzicom za sati
Tip Materijala Trake:
Keramički
brend:
iWonow
Broj Modela:
Za Seiko
Stanje:
Novi bez oznake
Tip Kopče:
leptir kopča
Dužina Trake:
Ostalo

Srodni proizvodi