0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
-25 %
3.7 V 3000mAH 435583 polymer li-ion / li-ion baterija za tablet PC Digitalni okvir za slike power bank

3.7 V 3000mAH 435583 polymer li-ion / li-ion baterija za tablet PC Digitalni okvir za slike power bank

HRK 52.00
HRK 69.60
U trgovini

Roba


Pozdrav, mi smo sve baterije imaju običaj veličina,
ako vam je potrebno prilagoditi veličinu vaše baterije
kontaktirajte nas, mi možemo prilagoditi u skladu sa vašim zahtjevima.Hvala!
Specifikacija :
Nema.
Opis
Specifikacija
Napomena
1
Model Baterije
435583
Personaliziranu
2
Minimalni Kapacitet
3000m AH
0.2 C
3
Nazivna Snaga
3000m AH
0.2 C
4
Nazivni Napon
3,7 u
5
Višak napona потекта naplatiti
4.281.0. v
6
Zaštitni napon od prekomjernog pražnjenja
4.281.0. v
7
temperatura skladištenja
-535с
jedna godina
8
Max nastavite pražnjenje struje
1.0 C
9
Maksimalna struja punjenja
1.0 C
Baterija je opremljena zaštitnom pločom, koja ima funkciju sprječavanja prekomjernog punjenja, pretjeranog pražnjenja, preopterećenja, kratkog spoja i sl.
Ovaj proizvod se uglavnom odnosi na mobilnim nenormalan izvor napajanja, MP3, mobilni zvučnici, mikrofon, uređaj (GPS), mobilnim telefonom, igračke i drugim elektronskim uređajima.
Postavke ploče za zaštitu
Radna struja : 1,5 a
Zaštita od ograničenja struje : 2~3 A
Prekoračenje granica punjenja : 4,2+ / -0,05 u
Granična pritisak nad rezonator : 2,9+ / -0,10 u
* stvarni kapacitet zaštitne ploče nekoliko je manji od nominalnog kapaciteta električne jezgra od pretjeranog pražnjenja zaštitne ploče.
Pohranite u trezor
Kako bi se osiguralo bateriju za održavanje razine kapaciteta, predloženi baterije i baterijski paket -20~35 C za pohranu, niska vlažnost, neagresivan plin uvjeti baterija, kako biste izbjegli visoke temperature i visoke vlage prtljagu, u suprotnom, to će dovesti do curenja baterije, rđu i niskog kapaciteta. Pohrana na dulje vremensko razdoblje, najvjerojatnije će dovesti do smanjenja kapaciteta baterije i punjive baterije, kao i na potrebu za 1-3 ciklusa punjenja / pražnjenja kako bi se postigla maksimalna bitnu kapaciteta. Baterija se smije puniti i prazniti i više jednom u tri mjeseca.
Upozorenje : reverse punjenje nije dozvoljeno, baterija mora biti priključena točno u skladu s polariteta i ne može biti obrnuta. Kratki spoj nije dozvoljeno, jer u suprotnom to će dovesti do trajnog oštećenja. Baterija se ne može koristiti u uvjetima ograničavanja kao što su : granična temperatura, duboki ciklus, ekstremni punjenje i pražnjenje. Držite bateriju na hladnom i suhom mjestu. Ako je pohranjena ili dolazi veliki broj panela, najprije morate instalirati na svoje mjesto. Ne spajajte izravno na bateriju. Ako u bateriji se pojavljuje šum, visoka temperatura, curenje i ostale abnormalne situacije, molimo vas da odmah prestanete koristiti. Ne stavljajte u vatru i ne pokušavajte rastaviti bateriju. Baterija se može snimiti ili ispuštati štetne tvari. Ne možete koristiti stare baterije ili koristiti pola baterije sa novom baterijom, inače će imati iscjedak. Vanjsko kućište i vanjski omotač cijevi za uklanjanje baterije. Baterija ne može staviti u vodu.
Pitanja koja zahtijevaju pažnju baterija mora biti potpuno napunjena prije upotrebe. Način punjenja u skladu s našim tehničkim karakteristikama.

Značajke proizvoda

Kapacitet Baterije:
3000MAH
Broj Modela:
435583
Paket:
No
brend:
Litreni energetska baterija
Veličina:
Prismatic
Vrsta:
Li-polimer baterija
is_customized:
Yes
Nazivna Snaga:
3000MAH

Srodni proizvodi