0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
-5 %
Neewer aluminijska legura 360 stupnjeva rotirajući okretni mini-lopta krunica 1/4 spiralni navoj baza univerzalni držač za Nikon / Canon / Sony/Gopro

Neewer aluminijska legura 360 stupnjeva rotirajući okretni mini-lopta krunica 1/4 spiralni navoj baza univerzalni držač za Nikon / Canon / Sony/Gopro

HRK 51.00
HRK 53.94
U trgovini

Roba


Besplatna dostava
Neewer® aluminijska legura 360 stupnjeva revolving zaokretni mini-lopta glava sa navojem 1/4"temelj univerzalni nosač za DSLR fotoaparati kamere mobilnog telefona akcijske kamere za Nikon / Canon / Sony/Gopro/Pentax
Opis :
Pogledajmo kako je ova mini-lopta krunica može objasniti da je "sitne stvari mogu napraviti veliki posao".
Uz pomoć ove kuglaste glave on može sigurno držati vašu kameru na stativ, za snimanje ili snimanje pod drugim kutom, manje krutosti, više fleksibilnosti.
Da biste ostvarili ovo je najbolji način na koji koristimo okretni zglob za osiguranje horizontalne rotacijskog gibanja tekućine za 360 stupnjeva pri podešavanju kuta, savršeno pogodna za složene zadatke, koji zahtijevaju više univerzalni i točnu poziciju.
Nakon što ste pronašli pravi kut, samo učvrstite ga na mjestu pomoću snima olovke, koja ne će vas ostaviti bez brige o promjenama ili качании.
Kako bi osigurao veću brigu o vašem fotoaparatu, koristimo gumene pričvršćenje vijkom 1/4 inča za zaštitu vašeg fotoaparata od протенциальных ogrebotina između kamere i montažnim dio.
Aluminijske legure visoke kvalitete, kako bi više snažnu sposobnost za upload vaše kamere do 4,4 kilograma/2 kg.
Bolja kompatibilnost sa uključenim vijkom 1/4" na 3/8" i industrijske standardne unutarnjim navojem 1/4" na dnu možete instalirati ga većina eppendorf ili pluća podmetače.
Kompaktan, jednostavan za nošenje, uvijek ispunjava svoje dužnosti, bez obzira snimate li ste na otvorenom ili u zatvorenom prostoru.
Može se koristiti sa mnogo brandova slr fotoaparata,kao što su Nikon,Canon, Pentax i tako dalje, kao i pametne telefone ili akcijske kamere, kao što su Gopro.
Ova lopta krunica može biti mala, ali ne može biti mali dio vašeg uspjeha u fotografiji.
Karakteristike :
Sigurno pričvrstite fotoaparat na stativ za snimanje ili snimanje pod drugim kutom, manje krutosti, više fleksibilnosti.
Okretni zglob za osiguranje horizontalne rotacije tekućine za 360 stupnjeva pri podešavanju kuta.
Gumena pričvršćenje vijkom 1/4 inča za zaštitu vašeg fotoaparata od протентных ogrebotina između kamere i montažnim dio.
Može se koristiti sa mnogo brandova slr fotoaparata,kao što su Nikon,Canon, Pentax i tako dalje, kao i pametne telefone ili akcijske kamere, kao što su Gopro. (Treba dodatno kupiti adapter za smartphone ili akcijske kamere)
Bolja kompatibilnost sa uključenim vijkom 1/4" na 3/8" i industrijske standardne unutarnjim navojem 1/4" na dnu možete instalirati ga većina eppendorf ili pluća podmetače.
Tehničke karakteristike :
Materijal : Aluminijska Legura
Rotirajuća stupanj : horizontalno 360 stupnjeva
Boja : Crna
Nosivost : 4,4 kilograma/2 kg
Sadržaj Pakiranja :
1*Mini-lopta krunica
Napomena :
1. samo mini ball glava! Kamere, mobilni telefon, Gopro i stativ nije uključen! Trebate dodatno kupiti adapter za Gopro i smartphone, kako koristiti ovaj proizvod. ;
Fotografije :

Značajke proizvoda

Paket:
DA
brend:
Niver
Broj Modela:
10086361
Materijal:
Aluminij

Srodni proizvodi