0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
Server napajanje za DPS-800GB A 1000W sa 6pin do 6+2pin breakout Board Adapter for Ethereum Mining ETH radi dobro

Server napajanje za DPS-800GB A 1000W sa 6pin do 6+2pin breakout Board Adapter for Ethereum Mining ETH radi dobro

HRK 480.00
U trgovini

Roba


Napomene Za Kupnju
(Molimo, pažljivo pročitajte prije naručivanja. Nakon što napravite narudžbu, to znači da ste saglasni sa pravilima naše priče.)
1. MLLSE-to je brand naše tvrtke. Prema izvozu zahtjevima Kine, sve su poslane nama roba će biti pokrivena natpisom MLLSE.
2. uvjeti isporuke FOB Shenzhen, mi ne snosimo nikakve tarife, uzrokovane odredišna zemlja. Ali mi možemo slijediti vaš zahtjev napisati nižu cijenu kako najavljuju vrijednost za carinske službenike.
3. parametri mogu biti točni, molimo vas da koristite podatke službene web stranice kao standard ili se obratite službi za podršku korisnicima.
4. proizvod se koristi (ili obnovljena), ne mjerite ga po novim standardima. Na površini proizvoda mogu biti ogrebotine, ali to ne utječe na njegovo korištenje. Mi ćemo pokušati učiniti sve što je moguće da vam je najbolja opcija.
5.mi упакуем parcele jaka (nije originalna ambalaža, koja ne može patiti od distance transporta).
6. procijenjeno vrijeme dolaska je samo za vašu informaciju, molimo obratite se na rok isporuke na Ali Express.
7. molimo provjerite parcele, prije nego što se potpišu. Molim, odrecite se potpisati, ukoliko niste zadovoljni proizvodom (na primjer, brand, izgledom, oštećenja i sl.). Čim potpišete parcelu, to znači da ste suglasni sa stanjem robe (mi daju garanciju, ako naiđete na probleme s funkcijom). Ako je šteta otkrivena nakon primitka robe, molimo vas, navedite puni dokaz oštećenja, izdaje распакованной video i logističke tvrtke. Ako ne možete dostaviti i dokaz štete, ne možete dobiti naknadu.
8.bez našeg odobrenja, molimo vas, ne instaliravajte i ne rastavljajte uređaj. Nakon što ste перемонтируете ili разберете ga, ili jamstvena naljepnica će biti oštećeni, mi ne ćemo dati nikakvo jamstvo ili povrat novca.
9.iz bilo kojeg razloga, ako želite potpuni povrat novca vam je potrebno poslati ga natrag do nas. Mi ne primamo nikakve osnove za bezuvjetno puni povrat novca.
Server napajanje za DPS-800 GB A 1000 W sa 6pin do 6+2pin breakout Board Adapter for Ethereum Mining ETH radi dobro

Značajke proizvoda

80 plus certifikat:
Još Jedna Potvrda
Program:
Server
brend:
MLLSE
Nazivna Snaga:
901 W - 1000 W
Paket:
No
Broj Modela:
dps-a 800gb
Status Proizvoda:
Koristi
Paket:
Standard
Stanje Test:
100% testiranje prije slanja

Srodni proizvodi