0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
Naknada za proširenje IC kartica zaslon RFID / NFC / PN532 može biti штабелированным modulom

Naknada za proširenje IC kartica zaslon RFID / NFC / PN532 može biti штабелированным modulom

HRK 200.40
U trgovini

Roba


Sljedeće stavke iste kao i "
Sljedeće stavke iste kao i "
Jednostavan za korištenje naknada za proširenje RFID / NFC / PN532 Shield IC card može se koristiti u Ar. duino!
Ar. duino RFID Shield Electronic Label Detection Near Field Communication
Serijski modul radio frequency memorijska IC senzor elektronski blokovi
Jednostavan za korištenje, jednostavno ga priključite, ekonomičan serijski RFID-primopredajnik. Radio-frequency identification, RFID-to je blizina tehnologija prepoznavanja objekata, ona mogu automatski identificirati cilj kroz rf signal i pristup relevantnim podacima, tako da su mnogi interaktivni projekti bi trebali posuditi ovu funkciju kako bi se postigla identifikaciju objekata.
Pošalji bijeli karton
Uzeli smo našu popularnu прорывную nadoplatu Eduino PN532 i pretvorili ga u štit - savršen alat za bilo koji RFID aplikacije ili NFC, s učestalošću od 13,56 Mhz. Eduino NFC shield koristi čipset PN532 (najpopularniji NFC čip na tržištu) i ono što je ugrađeno u gotovo svaki telefon ili uređaj koji koristi NFC. To može gotovo svi to rade, npr. čitanje i pisanje oznake i kartice, komunicirati s telefona (recimo, za obradu plaćanja) i "djelovati" kao što je NFC oznaka. Ako želite napraviti neku internu posao NFC, to je čip koji želite koristiti!
NFC (Near Field Communications) - to je način komunikacije između dva uređaja koji se nalaze vrlo blizu jedna drugoj. Nešto poput vrlo kratkog dometa bluetooth, koji ne zahtijeva provjeru autentičnosti. Ovo proširenje RFID, tako da možete napraviti sa RFID, što možete učiniti s NFC. Možete raditi i više stvari pomoću NFC-a, na primjer, automatski двунаправленно s mobilnim telefonima
Budući da on može čitati i snimati oznake, uvijek možete ga koristiti za projekte RFID oznake. Mi nosimo nekoliko različitih oznaka koje odlično rade sa ovim čipom. On također može raditi s bilo kojim drugim oznakama tipa NFC / RFID od 1 do 4 (i, naravno, sa svim drugim oznakama tipa N. X. P Mi Fare
Ekran Eduino je dizajniran радиочастотными inženjera uz korištenje najbolje opreme test za stvaranje izgleda i antene s rasponom od 10 cm (4 inča), najveći mogući raspon pomoću tehnologije 13,56 Mhz. Možete jednostavno priključiti štit za plastična ploča s zastoja i dalje čitati kartice putem (неметаллический) barijera.
Ovaj ekran je dizajniran za korištenje komunikacijskih protokola I2 C ili SPI. I2 C je zadana, budući da se koristi manje kontakata : analogni 4 i 5 koriste se za I2 C (naravno, još uvijek se možete priključiti i drugi uređaji na I2 C bus). Digitalni # 2 se koristi za" prekida " obavijesti. To znači da ne trebate sjediti tamo i "ispitivati" čip pitati, pronađen je da li je cilj tag, pin kod će se povući nisko, i kada kartica, telefon i sl. nalaze se u dometu. Možete prilagoditi, što pin-kod koji se koristi, ako je potrebno zadržati digitalni # 2 za nešto drugo. Osim toga, lako se prebaci ekran na SPI, gdje možete koristiti bilo koji od 4 digitalna kontakta, закоротив dvije skakač lemljenje u vrhu pcb. Kompatibilan s pomoću I2 C sučelje s Mega R2 ili stariju verziju, dvije žice moraju biti lemljeni, jer su kontakti I2 C nalaze se na drugom mjestu na stariju verziju (2) s bilo kojim "klasičnim" Ar.

Značajke proizvoda

Kapacitet Disperzije:
tabela
is_customized:
Yes
brend:
KAI ТУО DA
Broj Modela:
naziv i foto
dovod napona:
tabela
Radna Temperatura:
tabela
Stanje:
NOVO
Vrsta:
modul
Program:
tabela
Vrsta:
jedan je sigurnosni čip
snaga:
RFID / NFC / PN532
Broj kontakata:
RFID / NFC / PN532
Posebna usluga :
1
Paket:
modul
Broj serije:
RFID / NFC / PN532

Srodni proizvodi