0 Proizvodi

Proizvodi(0)

0-Proizvodi
Porez 0.00
Dovršeno 0.00
-15 %
MOOER 007 Regal Tone digitalno pretpojačalo papučicu električnu gitaru kvalitetan dual-channel pretpojačalo nezavisni x 3-pojasni ekvilajzer

MOOER 007 Regal Tone digitalno pretpojačalo papučicu električnu gitaru kvalitetan dual-channel pretpojačalo nezavisni x 3-pojasni ekvilajzer

HRK 597.00
HRK 702.00
U trgovini

Roba


početak
kraj
en
Poštovani kupče, Hvala Vam za kupnju na našoj muzičkoj trgovini Bates, prije kupnje bismo vam dali
neko obećanje!
1.nakon što šaljemo pošiljke i znamo da ne dobijete svoje parcele, mi ćemo vam vratiti vas novac.
Čak i ako je rok isporuke je istekao, mi još uvijek možemo vratiti novac na svoj paypal račun, tako da možete kupovati ovdje, ne brinući se o gubitku novca.
2.Ako proizvod koji ste primili, ima bilo kakvih problema, molimo vas, napišite nam e-mail ili ostavite nam poruku, prije nego što daju spor ili negativne povratne informacije, tako da se možemo nositi s njim što je prije moguće i učinkovitije.
Molimo vas, budite sigurni da će kupovati u našoj glazbenoj trgovini Бейтса i uživajte!!!
007 Carski Ton
Mikro-предусилители MOOER-to je zvučno precizna digitalna ponovno sekcija предусилителей najpopularnijih ламповых pojačala. Razvili smo ih izravno analizom pravi ламповые pojačala, koristeći potpuno novu tehnologiju za hvatanje zvuka, zvučnici i odgovora. Svaki mikro-pretpojačalo dolazi u paketu sa dva kanala, integriranim simulacijama kućišta zvučnika i dva načina rada u skladu s potrebama svih korisnika.
U početku puštamo set od 10 modela, od kojih je svaka zasnovana na raznim popularnim ламповых distribucije pojačala od različitih proizvođača. Oni su dizajnirani za korištenje s nadolazećim pojačalom snage MOOER ili u učincima povrata bilo koje standardne гитарного pojačalo. Imitacija kabine dinamika omogućava korisniku da direktno spojiti na audio kartici monitor sa napajanjem ili P. A., bez potrebe za гитарного pojačalo ili kabine dinamika uopće.
Karakteristike :
• High-end dual-channel pretpojačalo
* Nezavisni 3-полосные эквалайзеры, regulatori pojačanje i jačine zvuka za svaki kanal
* Imitacija kabineta spiker uključeno-isključeno
• 2 različita načina rada ножного prekidača. On / off ili kanal A / B
* 007 temelji se na Toneking® Falcon
(*navedeni imena proizvođača i proizvoda zaštitni su znaci ili registrirani zaštitni znaci njihovih vlasnika, žigovi su se koristili samo za identifikaciju zvučnog karaktera ovog proizvoda.)
Veza :
1. DCIN :
Povežite centralni kontakt dc 9 V 300мА negativno napajanje
2. ulazni podaci :
Povežite svoj alat za izravno ili prema izlazu svoje pre -, pred-усилительных efekata, kao što su Overdrive, distortion, itd.
3. izlazna snaga :
Povežite se na pojačalo snage, ili efekti vašeg pojačala će se vratiti.(Visoko preporučiti koristeći tube amp)
Različite pojačala snage će utjecati na ishod finalnog ton.Također možete spojiti izravno na zvučnoj kartici i aktivirati imitacija kabine dinamika za potrebe snimanja
Napomena : možete spojiti svoje efekte "FX loop", kao što su modulacija i efekti na temelju vremena, između izlaz предусилителей MOOER i ulaz pojačala snage (FX return)
Specifikacija :
Načini rada : efekti delay i reverb sa značajkom TAP tempo.
Ulaz : 1/4 " mono audio jack.

Značajke proizvoda

Vrsta:
Efekti
Broj Modela:
007 Regal Tone Digitalno Pretpojačalo
brend:
Mukanje

Srodni proizvodi